Dit is gaaf, wanneer kan ik beginnen?

 

Wecademy is een startup waarbij alles draait om inventiviteit, snelheid en resultaat. Eric is een creatieve design thinker, Ian een doelgerichte strateeg. Wij zijn op zoek naar mensen die bij ons passen en ons optimaal ondersteunen bij de realisatie van onze droom.

 

Medewerkers kennen we niet. We zoeken teamleden. Bij ons is iedereen gelijk. We kennen geen moeilijke functieomschrijvingen en geen managers. Als teamlid ben jij even belangrijk als wij zelf. Onze klanten zijn de managers die de business sturen.

 

Wij bieden je een stage van 6 maanden als internet marketeer of procesinrichter. Een uiterst waardevolle ervaring in een wereld die op zijn kop wordt gezet door de digitale revolutie.

 

Waarom? Omdat wij jouw stage heel erg serieus nemen. We hebben een echte baan voor je, waarbij je wordt ondergedompeld in een echte inoovatieve startup.

 

Voor jonge ambitieuze mensen zoals jij is het van groot belang om een echt waardevolle ervaringen op te doen. Wat je daarna ook van plan bent, werken voor een groot bedrijf of je eigen bedrijf oprichten. Je moet eerst hands-on ervaren hebben hoe je een bedrijf vanaf de start opbouwt, met vallen en opstaan.

 

Die ervaring bieden wij je. Door 6 maanden met ons samen te werken, leer je veel meer dan je vooraf ooit voor mogelijk houdt. Tegelijk maak je het verschil in het leven van anderen. Hoe gaaf is dat?

 

Dit is gaaf, wanneer kan ik beginnen?

 

Wij willen geen mensen in ons team die twijfelen of ze dit willen doen. Als jij volmondig en spontaan uitroept: dit is gaaf, wanneer kan ik beginnen, dan geven we je  graag de kans op een plekje in ons team. Zodat je uiteindelijk meedeelt in het succes van Wecademy.


Eric Buffinga                             Ian Muller

Een bericht van Eric Buffinga en Ian Muller, oprichters van Wecademy
 
 
SMART    -    ADAPTIVE    -    TOGETHER

Wij zoeken een kameleon

De 7 kleuren die we bij jou willen zien

1. Oplossend vermogen

Continue ben je op zoek naar nieuwe oplossingen. Je onderzoekt alles en vindt een uitweg, ook wanneer je niet alles meteen weet. Innoveren doe je niet omdat dat moet, maar omdat je niet anders kunt. Je ziet overal kansen en weet de juiste te selecteren. Hulp roep je pas in, wanneer je eerst alle mogelijkheden hebt uitgepuzzeld

2. Energiek optimisme

Voor jou is niets te veel. Jij kent geen 9-5 mentaliteit en wilt altijd het maximale eruit halen. Resultaat telt voor jou en dat met minimale inspanningen. Je doet alleen de dingen waarvan je weet dat ze nodig zijn. Daar krijg jij energie van. Je kijkt naar je werk met ongekend optimisme, positief denken staat voorop.

3. Snelheid en aanpassing

Jij past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan. Je laat zien dat je flexibel bent in je denken. Je schakelt zo snel dat zelfs je teamgenoten je bijna niet kunnen bijhouden. Jij wilt altijd voorop lopen.

4. Kwaliteit en klantgericht

Kwaliteit is voor jou zo belangrijk dat je bij het zoeken naar oplossingen nooit helemaal tevreden bent. De klant kan altijd meer van jou verwachten. Geen berg is je te hoog. Hoe moeilijker de uitdaging hoe meer jij bereid bent de vraag te overtreffen.

5. Betrouwbaar en besluitvaardig

Jij laat zien dat je zelfstandig besluiten kunt nemen. Je wacht niet af, je doet gewoon. Onze klanten en je team kunnen altijd op je bouwen. Je bent volledig transparant en doet wat je zegt! Je bent niet bang om fouten te maken en je bent wel bereid om er van te leren

6. Plezierig om erbij te hebben

Een goede vibe is voor jou een must. Het enthousiasme spat er van af. Jij laat zien dat je plezier kunt maken en je zoekt altijd naar een reden voor een feestje. Je wordt blij van blije klanten en zij worden blij van jou.

7. Passie en ambitie

Jij weet dat ambitie nooit ophoudt. Vanuit een sterk persoonlijk leiderschap start jij zelfstandig. Assertief als altijd ga jij met passie op zoek naar het beste. Je hebt de ambitie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken.