' Ik zie een leven lang leren voor me, ik draag daar graag aan bij met mijn expertise'

Wecademy

Even een opfrisser. Sinds anderhalf jaar leiden wij, Eric Buffinga en Ian Muller nieuw initiatief, 'Wecademy. Daarmee faciliteren we experts, docenten en trainers met een innovatief integraal leerplatform. Wecademy past daarbij de mogelijkheden van artificial intelligence toe op adaptief persoonlijk en sociaal mobiel leren.

Leven lang leren

We gaan uit van de vraag hoe professionals zich structureel en doorlopend ontwikkelen, volgens hun individuele behoefte, stijl, voorkeur, route, tempo en tijd. Zodat zij zelf en hun organisaties een beter beeld krijgen van hun talent en daarop kunnen anticiperen.

In Wecademy volgen alle medewerkers hun eigen specifieke leerroute. In een open social community, waarin iedereen met elkaar verbonden is en van elkaar leert. Wecademy biedt daarbij een analyse instrument dat het talent en ontwikkelpotentieel binnen en buiten de organisatie in kaart brengt.

Innovatief

Bij Wecademy brengen we  vier innovatieve principes in één leerplatform bijeen:

  1. Adaptieve software waarmee iedereen zijn eigen leerroute volgt op ons social leerplatform waar deelnemers en docenten elkaars visie verrijken

  2. Een ‘all you can learn’ businessmodel analoog aan Netflix en Spotify

  3. Een talent monitor met benchmark die alle leerdata analyseert, om de kennisontwikkeling binnen de organisatie te vergelijken met de beste professionals van buiten

  4. Een integrale leeromgeving, waarin elke organisatie zijn eigen Wecademy vormt

Expertbijeenkomst: Het nieuwe leren

Wij verwachten dat onze filosofie en missie nauw aansluit bij jouw eigen eigen filosofie met betrekking tot een leven lang leren. We nodigen je daarom van harte uit om onze gast te zijn en nader kennis te maken met Wecademy op:

 

Donderdag 1 maart

(17.30-21.00)

Locatie:

De manier waarop we leren verandert. We willen overal, altijd en hoogwaardig leren. Begrippen als micro learning en social learning krijgen inhoud. Als kennisdeler, sta je voor de vraag wat dat nieuwe leren is en hoe daar mee om  te gaan.

Op deze avond delen wij niet alleen onze inzichten en best practices, maar ook hoe dat er dan uitziet. We delen onze droomreis en laten je zien hoe je daarbij kunt aansluiten. Na deze avond kun jij ook een nieuw start maken om je expertise op innovatieve wijze te delen.

Bijgaand vind je een longread  ‘De disruptie van digitaal leren’ met daarin onze visie en een brochure over Wecademy. Voel je de urgentie om als expert, docent of trainer een nieuwe stap te zetten. Meld je dan aan.

 

We verwelkomen je graag op 1 maart,

 

Eric Buffinga en Ian Muller

Wecademy

SMART    -    ADAPTIVE    -    TOGETHER