Wilt u meer weten? We staan u graag te woord.

Neem nu contact op en profiteer snel van uw eigen Wecademy.

Postadres:

Beukenlaan 11

9471 RD Zuidlaren

Telefoon

06 83 67 15 60

  • Grey LinkedIn Icon
Stuur ons een bericht

Organisaties vertellen ons dat zij veel geld uitgeven aan dure programma’s. Ze hebben geen mogelijkheden het werkelijke talent van hun mensen te monitoren en hen gerichter te ondersteunen. Hun vraag aan ons is om voor minder geld meer mensen optimaal te begeleiden.

 

Wecademy benut vijf cruciale principes om meer rendement te halen uit mensen én organisaties:

1. Informeel & democratisch

Wecademy democratiseert het leren en houdt het informeel. Iedereen kan via onze mobiele app op zijn smartphone en tablet aan de slag. Super simpel en tegelijk super slim.

2.  Voor & door allen

Wecademy is een integraal systeem, voor én door alle betrokkenen: deelnemers, organisaties, docenten én leerinstellingen. Iedereen leert en kan ook zelf leerstof toevoegen.

3. Adaptief & sociaal

Wecademy is adaptief en sociaal tegelijk. Een unieke combinatie, waardoor persoonlijk leren op maat gekoppeld wordt aan interactief en samen leren met anderen.

 

4. Zelflerend & inzichtelijk

Door de ongeëvenaard slimme software wordt ieders interesse en talent inzichtelijk. Alle beschikbare data analyseren en bundelen we op een praktisch dasboard voor alle gebruikers.

 

5. Toegankelijk & goedkoop

Wecademy is de goedkoopste en meest complete online business school. Voor een minimaal bedrag per maand krijgt iedereen toegang tot alle beschikbare leerinhoud, de community én de analyse tool met benchmark.

De initiatiefnemers

Eric Buffinga is een creatieve design thinker. Binnen Wecademy is hij verantwoordelijk voor de waardecreatie en talentontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van toekomstgerichte opleidingsprogramma's.

 

Al jaren houdt hij zich bezig met innovatieve onderwijsconcepten. Eric heeft de vaste overtuiging dat het tijd is voor een nieuwe disruptieve manier van leren, waarbij iedereen een persoonlijk leerpad volgt, gebaseerd op slimme adaptieve software. Waar de kennis van deelnemers, docenten en organisaties wordt gebundeld. En waar social learning de basis vormt voor kwaliteit.

Ian Muller is strateeg en developer. Binnen Wecademy is hij verantwoordelijk voor business, marketing en sales. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als ontwikkelaar van leermiddelen, leerprogramma’s en online leertrajecten. Sinds de komst van internet surft hij vóór op de golf waar het gaat om nieuwe modellen.

 

Hij stond aan de wieg van succesvolle leerplatforms als Pulse Primair Onderwijs en Teachers Channel. Ian ziet een compleet nieuw businessmodel voor professionele ontwikkeling. Een model waarbij deelnemers, docenten en organisaties zich in co-creatie onbelemmerd en onbeperkt ontwikkelen en daarvoor samen de lasten dragen en de opbrengsten delen, naar rato van ieders kwaliteit en inbreng.

 

Onze Visie

Wecademy draagt er toe bij dat professionals permanent én op informele wijze werk maken van hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap aan de hand van hun interesse en talenten, waardoor de organisaties waar zij werken beter zicht krijgen op het aanwezige talent en daarop optimaal sturen.

 

Wij passen de mogelijkheden van artificial intelligence toe op adaptief persoonlijk en sociaal mobiel leren. We streven naar permanent lerende individuen en organisaties, waarbij leiderschap en visie-ontwikkeling centraal staan. Resultaat: een betere samenwerking en meer stabiliteit bij organisaties.

 

Dat doen we door drie cruciale aspecten te verbinden:

  1. Vergaand adaptief individueel leeraanbod, gebaseerd op artificial intelligence. Iedereen volgt zijn persoonlijke leerpad en ontwikkelt zichzelf structureel en doorlopend.

  2. Online social learning in een hechte community, waarin deelnemers, docenten en organisaties hun gedachten en visies met elkaar delen en elkaar zo verrijken.

  3. Analyse van alle data in het dashboard met de talent analyse en screening tool

 

WHY

Wij geloven dat iedereen de drive heeft zich elke dag te verbeteren. Dit begint bij het ontwikkelen van jezelf in verbinding met anderen.

 

HOW

Wecademy biedt professionals de ruimte je vanuit eigen mogelijkheden en behoeften te ontwikkelen, waar en wanneer je wil en samen met anderen, van en met elkaar te leren.

 

WHAT

Wij maken dit mogelijk met een superslim, adaptief en sociaal online platform, waarop iedereen een persoonlijk leerpad heeft. Waar docenten hun kennis delen, organisaties hun medewerkers zien groeien en leerinstellingen hun aanbod online verrijken.

Uw vraag en ons antwoord

Wie & Wat

Wecademy is er voor:

 

 

 

1. High potentials, professionals, managers

 

Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie, inzichten en visie. In onze mobiele app staat een persoonlijke leerroute voor je klaar. Jouw eigen leerpad is volledig afgestemd op je interesse, achtergrond en leerervaring.

 

Je leert samen met andere deelnemers in de community van Wecademy. Daar deel je jouw inzichten en discussieer je met anderen. En je bent direct verbonden met docenten en experts.

 

Op je dashboard volg je jouw vorderingen en die van je collega’s. Dat daagt je uit en stimuleert. Met Wecademy verhoog je de lat voor jezelf en je mede deelnemers.

2. Organisaties

 

Wij ondersteunen jouw organisatie met een eigen Wecademy. Daar volgen alle professionals hun eigen specifieke leerroute. In een open community, waarin iedereen met elkaar verbonden is en van elkaar leert.

Een eigen webapplicatie compleet met leerinhouden van de beste docenten en praktijkexperts. Met alle tools om als organisatie in een handomdraai zelf leertrajecten in te brengen of deze via de aangesloten docenten en leerinstellingen af te nemen.

En met alle mogelijkheden om deze op maat te koppelen aan je eigen opleidingstrajecten. Het dasboard en de benchmark geven daarbij inzicht in het talent en ontwikkelpotentieel binnen en buiten de organisatie.

3. Docenten, experts, trainers

Als docent, expert of trainer, publiceer je jouw leervraagstukken in Wecademy. Je krijgt een eigen pagina, waarop al je leerstof samenkomt. Masterprogramma’s, masterclasses, MOOC’s, seminars, lezingen, boeken, artikelen, blogs, vlogs, etcetera.

Via deze pagina verkoop je al jouw eigen materiaal. Ook wanneer dat niet binnen Wecademy toegankelijk is. Wij zorgen voor de betaling en afhandeling.

Op het dashboard volg je wie gebruik maakt van jouw leerstof. Via jouw leervraagstukken en de community ondersteun je deze professionals en organisaties. Je kunt direct contact met ze opnemen. Zo bouw je stap voor stap aan je expert positie.

4. Leerinstelingen

 

Leerinstellingen die met Wecademy samenwerken, krijgen een eigen online Academy. Daarin plaats je online onderdelen in aansluiting op je eigen programma’s. Via een besloten community vorm je eigen discussiegroepen.

Je profiteert van alle schaalvoordelen die Wecademy biedt. Het geautomatiseerde marketing- en verkoopkanaal. De analysetool met het dasboard én de benchmark. De mogelijkheid om whitelabels aan je eigen klantorganisaties aan te bieden.

Via de algemene en oriënterende leerstof in Wecademy brengen wij de deelnemers in contact met jouw docenten en programma’s. Samen bouwen we aan het meest complete aanbod op de markt. Online en klassiek leren samengebracht in één krachtig systeem.

Vacatures

Kameleon gezocht
Wil jij aan de basis staan van de revolutie in leren?
Onderdeel uitmaken van een kleurrijk team?
Thuis raken in een nieuwe wereld?
En echt het verschil maken?
 
 
 
 
 

‘Permanente educatie ondersteunen en verbeteren

Over Wecademy

Wij zijn enorm geïnteresseerd in hoe weinig ruimte professionals hebben om te leren, gemiddeld 24 minuten per week, en het effect hiervan op de organisatie. Organisaties vinden het steeds lastiger om werknemers te ontwikkelen. Terwijl de omgeving continue verandert en professionals dus continue moeten leren. De professional zoekt de antwoorden nu vooral buiten de organisatie. Het leren gebeurt op het moment dat ze op zoek gaat naar antwoorden via Google en collega’s.

 

Met Wecademy onderzoeken we hoe we permanente educatie kunnen ondersteunen en verbeteren. Persoonlijk, intelligent en data gedreven. 

 

Het leren naar de professional brengen

 

Wecademy richt zich op professionals (30-65) binnen organisaties die zich permanent moeten ontwikkelen, met focus op hbo+ in bedrijfsleven, zorg en onderwijs, waar de grootste knelpunten bestaan ten aanzien van talent en educatie.
 

Meer weten?

 
 
 
 
SMART    -    ADAPTIVE    -    TOGETHER