November 13, 2018

September 27, 2017

November 15, 2016

Please reload

Recent Posts

iDeals

September 27, 2017

1/1
Please reload

Leren en IoT

Peter rijdt naar huis na een drukke werkdag. Wecademy detecteert via zijn smartphone dat hij bijna thuis is, ziet de verhoogde hartslag van zijn fitbit, kent zijn hectische gezinssituatie met drie jonge kinderen en weet dat hij die avond nog wil mountainbiken. Het artificial systeem anticipeert: ‘Hallo Peter. Laten we geen intensief programma volgen vandaag’, is de suggestie. ‘Maar kijk wel even die leuke video over robotisering en reageer op de feedback die je kreeg op jouw definitie van de netwerksamenleving in de SPOC Leiderschap bij Digitale Transformaties.’ Peter waant zich al lekker thuis aan tafel, zijn jongste op schoot. Hij heeft meteen zin in de avond, met een mix aan huiselijkheid, fysieke sport en persoonlijke ontwikkeling. Zo ziet hij zijn leven goed voor zich…

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts